1000 – 1500 TL Arası Akıllı Telefonlar04:33

  • 0
Published on April 19, 2017

Ülkemizde dolar kurunun yükselmesi ve vergiler gibi sebepler nedeniyle amiral gemilerinin fiyatlarında 2500 – 3000 TL gibi rakamlar görür olduk. Hâl böyle olunca bütçesini çok fazla zorlamak istemeyen kullanıcılar fiyat performansıyla öne çıkan cihazlara yöneliyor. Genellikle 1000 ila 1500 TL arasında değişen bu akıllı telefon modelleri, çoğu zaman amiral gemilerinden bile daha çok satabiliyor. Biz de bu videomuzda bu fiyat aralığında yer alan en dikkat çekici modelleri listeledik. İleriki günlerde 1500 ile 2000 TL arası ve 2000 TL üzerindeki akıllı telefonlarla ilgili de benzer içerikler yapıyor olacağız.

1099TL’den 1499 TL’ye kadar 5 seçenek!

Öncelikle seçtiğimiz akıllı telefonları listeyecek olursak fiyat sıralamasına göre ASUS ZenFone 2 (16GB), Casper VIA V9, Lenovo VIBE P1, HTC Desire EYE ve Sony Xperia Z3 Compact modellerini görüyoruz. Bu noktada listeden kendinize göre seçim yaparken her telefonun artı ve eksi yönlerini değerlendirip, kendi beklentilerinize göre bir seçim yapmanız doğru olacaktır.
Derlememizde yer alan akıllı telefonların öne çıkan özelliklerine baktığımızda ASUS ZenFone 2 4 GB RAM ve başarılı arka kamerasıyla Casper VIA V9 metal kasası ve incecik tasarımıyla, Lenovo VIBE P1 bugüne kadar görmeye alışık olmadığımı 5000mAH bataryası ve parmak izi okuyucusuyla, Desire EYE ise 13 MP ön kamerası ve başarılı performansıyla, son olarak Xperia Z3 Compact ise yüksek performanslı bileşenleriyle dikkat çekiyor.

Teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►

İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz
►►

Akıllı Telefon İnceleme videolarını buradan izleyebilirsiniz

►►

ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ;

►►
►►
Google+ ►►

ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye’nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır.

İçeriğini her geçen gün geliştiren ShiftDelete.Net teknolojik gelişmelere paralel olarak sürekli büyümektedir. Son teknoloji haberleri, ürün incelemeleri, akıllı telefon inceleme videoları, tablet videoları, canlı yayınlar, televizyon incelemeleri, android ve ios rehberleri, kısacası teknolojiye dair her şeyi ShiftDelet.net YouTube hesabında bulabilirsiniz.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"